Tere, armas külaline!

Avasta kõik olulised Positroni uudised ja arengud eelmisest ning käesolevast aastast meie ürituse uudiste lehelt!

Positron 2024 tuleb veelgi võimsamalt – lisanduvad ärihall ja elektrisõidukite ala

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidu (EETEL) algatusel sündis eelmisel aastal järelkasvule suunatud elektrivaldkonna populariseerimissündmus − Positron 2023. Septembrikuisel nädalalõpul tõi suurüritus Unibet Arenale kokku enam kui 5200 elektrivaldkonna huvilist.

Tiivustatuna esimese aasta edust oleme otsustanud missiooniga jätkata. Tänavu pakume külalistele sündmust veelgi võimsamal kujul, et aidata elektrivaldkonna ettevõtetel lisaks noortele jõuda ka äripartnerite ja klientideni.

Positron pakub osalejatele inspireerivat tegevust

22.–23. septembril 2023 toimub Positron – noortele suunatud elektri- ja energeetikavaldkonna suursündmus, mis toob kokku valdkonna suurimad esindajad ning valdkonnahuvilised.

Ürituse raames on võimalik tutvuda ettevõtete arenguplaanide, praktika- ja töökohtadega, võtta osa huvitavatest päevakavadest ning võita isegi auhindu selle kõige vältel. Sisuliselt võib öelda, et sündmus on sillaks uutele tegijatele, kes tahavad energeetikavaldkonnaga liituda. Tänapäevane ühiskond ei saa toimida ilma energeetikata. Ei soovi ju keegi meist istuda külmas ja pimedas ruumis ning ei kujuta me täna ka ette elu ilma interneti ja nutiseadmeteta, elektripliitidest ja külmkappidest rääkimata.